Charitní vývařovna AVE

Charitní vývařovna AVE Vidnava zajišťuje celodenní stravu pro uživatele Charitních domovů a obědy pro zaměstnance a širokou veřejnost na území mikroregionu Žulovska a Javornicka. Připravuje také rauty a slavnostní tabule pro různé příležitosti, případně celodenní stravování pro rekreanty.

Nabídka služeb pro veřejnost

• obědy nebo celodenní stravu pro jednotlivce i skupiny - za určitých podmínek také dovoz obědu až k vám do domu
  • rauty - fotografie z rautu ve Vidnavě
  • knedlíky
  • páteční obědy na Vaše přání“ -  sami si můžete navrhnout, co se bude v pátek vařit. Tento návrh nám sdělte do vývařovny a dle možností pak Vaše přání splníme!
  • Věrnostní program - Klienti, kteří od nás dlouhodobě odebírají stravu, dostanou automaticky k narozeninám malou pozornost.
  • Jídelníček na Váš e-mail - Pokud máte zájem dostávat jídelníček Vývařovny AVE do e-mailu, napište nám zprávu na  vyvarovna.ave@charita.cz a do předmětu napište "Odebírat jídelníček". Pokud přestanete mít o tuto službu zájem, napište opět na vyvarovna.ave@charita.cz a do předmětu napište "Neodebírat jídelníček".

Provoz kuchyně je i o víkendech a svátcích.

Objednávat můžete přímo u vedoucí vývařovny.

Aktuální jídelníček naleznete na úvodní stránce v menu pod názvem Jídelníček

Ceník výrobků a služeb Vývařovny AVE